Etsitkö uutta ilmettä kotiin ja puutarhaan?Etsitkö uutta ilmettä kotiin ja puutarhaan?


minusta

Etsitkö uutta ilmettä kotiin ja puutarhaan?

Olen itse lapsesta asti viihtynyt kukkapenkkien parissa. Joka kesä pihallani kasvaa niin tomaattia, perunaa, porkkanaa kuin monenmoista eri kukkaa ja kasviakin. Lisäksi kotonani on aina meneillään jokin sisustus- tai remontointiprojekti. Voisi siis sanoa, että koti ja puutarha ovat intohimoni, jota nyt haluan jakaa teille tämän blogin muodossa. Kamppailit sitten rikkaruohojen kitkennän kanssa tai vaikkapa sopivan maalin valinnassa, toivon että blogistani voit löytää vinkkejä, joilla kodin pienet puuhat hoituvat vaivattomammin. Pyrin kirjoittamaan aiheista jotka ovat itselläni joskus tulleet vastaan ja joista olisin silloin toivonut tietäväni lisää. Arvostan myös lukijoideni kommentteja ja toivonkin, että voimme yhdessä jakaa hyväksi havaittuja vinkkejä ja käytäntöjä. Tule siis rohkeasti mukaan keskustelemaan!

Viimeisimmät julkaisut

Vedensuodatin hinta - erihintaiset suodattimet voivat parantaa veden laatua
14 February 2024

Vedensuodattimet ovat olennainen osa monien kotita

Lasin myynti tasaisessa nousussa
15 June 2023

Lasi on kaikille tuttu tuote, sillä kukapa ei tiet

Miksi sinunkin täytyisi hankkia kotiisi vedensuodatin?
25 October 2022

Onko juomavedessäsi kloorimainen tai epämiellyttäv

Käytetyt varastokalusteet ovat ekologinen vaihtoehto ja perusteellisesti tarkistettuja
25 August 2022

Kalusteiden ja huonekalujen kierrättäminen ja uude

Posliinilaatta, keraaminenlaatta vai porcellanato? - erot ja yhtäläisyydet
27 April 2022

Ne näyttävät upeilta, niitä on saatavana lähes kai

Käytetyt varastokalusteet ovat ekologinen vaihtoehto ja perusteellisesti tarkistettuja

Kalusteiden ja huonekalujen kierrättäminen ja uudelleen käyttö kannattaa sekä ympäristön että budjetin kannalta. Varsinkin varastokalusteiden kohdalla tämä on erittäin hyvä ja turvallinen vaihtoehto, koska kaikki käytetyt varastokalusteet tarkistetaan ja huolletaan huolellisesti ennen niiden jälleenmyyntiä. Vanhoja varastokalusteita kannattaakin tarjota paikkaan, joka huoltaa ja tarkistaa ne sekä myy ne uudelleen käytettäväksi. Mukavaa että olet löytänyt blogin pariin. Olemme kiinnostuneita kierrätyksestä ja ekologisuudesta. Tämänkertaisessa kirjoituksessa aiheena on käytetyt varastokalusteet ja miksi ne ovat hyvä valinta varastoosi.

Käytetyt varastokalusteet ovat ekologinen vaihtoehto

Turhaa kulutusta kannattaa aina välttää silloin kun se on mahdollista. Esimerkiksi varastokalusteiden kohdalla tämä usein on juuri niin, että käytetyt kalusteet ovat ekologinen ja edullisempi vaihtoehto. Käytetyistä kalusteista voi myös rakentaa uudelleen toimivia varastoratkaisuja ja hyllykokonaisuuksia moneen erilaiseen varastotilaan. Varastokalusteet saattavat päätyä uusiokäyttöön monesta eri syystä, esimerkiksi silloin, jos varastoon täytyy tehdä isoja muutoksia, kalusteiden mitoitus muuttuu ratkaisevasti tai siirrytään vanhoista tiloista uusiin. Usein varastokalusteet on tehty niin kestäväksi, että niitä voi helposti käyttää uudelleen ja ne saattavat usein tarpeettomaksi jäädessään olla lähes uuden veroisia. Käytettyjä varastokalusteita myyvät firmat tarkistavat kaikki vastaanottamansa käytetyt kalusteet huolella, huoltavat ne ja korjaavat kaikki mahdolliset niissä olevat puutteet, joten ne myydään eteenpäin hyvässä kunnossa ja turvallisuusvaatimukset täyttävinä. Käytettynä ostettujen kalusteiden etuna on myös se, että ne ovat edullisemmat ja säästävät luontoa.

Käytetyt kalusteet voidaan suunnitella moneen tilaan sopivaksi

Käytetyistä varastokalusteista voidaan suunnitella uusia kokonaisuuksia ja ne voidaan suunnitella sopimaan moneen erilaiseen tilaan ja tarpeeseen. Käytettyjen kalusteiden, kuten esimerkiksi hyllyjen käyttötarkoitusta voidaan myös muuttaa jälkeenpäin, sen mukaan minkälaista tavaraa niissä halutaan varastoida. Osa hyllyistä rakennetaan osista, joten niiden muokkaaminen ja laajentaminen onnistuu yleensä myös suhteellisen helposti ja niitä voidaan myös yhdistää jo olemassa oleviin tai uusiin kokonaisuuksiin tai niitä voidaan myös käyttää korjaamiseen ja esimerkiksi varaston laajentamiseen. Myös käytettyihin kalusteisiin on tarjolla varaosia, joten hyllyjen asennus onnistuu varmasti. Usein käytettyjä varastokalusteita myyvät yritykset myös tarjoavat suunnitteluapua kalusteiden sijoituksessa uuteen varastotilaan. Käytettyjen varastokalusteiden osto onnistuu esimerkiksi Naakan Asennuspalvelun kautta.